Bar & Wine

For You

A toast to quality

and innovation

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
 

Οι παροχές μας

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΡΑΣΙΟΥ
ΠΟΤΗΡΙΑ
ΣΑΜΠΑΝΙΕΡΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ

Η Εταιρεία

Η MMR ΜΙΣΕΛ ΡΟΥΣΣΟ, εισαγωγική - εμπορική επιχείρηση με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε από τον Μισέλ Ρουσσό το 1998 μετά από  μία προσωπική επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον χώρο του Οικιακού και Επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης  από το 1977.

 

Η MMR στα χρόνια που πέρασαν από το 1998, μέσα σε μία ανταγωνιστική και δύσκολη αγορά όπως του  εξοπλισμού εστίασης Ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφέ, Μπαρ, κέτερινγκ - Ho.Re.Ca -, ανταποκρίθηκε με επιτυχία κατά το δυνατόν καλύτερο τρόπο στο στόχο της. Δηλαδή, να καλύψει τις ανάγκες εκείνες που αποδέκτη έχουν το απαιτητικό  κομμάτι της αγοράς που αποζητά την καινοτομία και την ποιότητα κάτι που από την αρχή είχε τεθεί σαν βασική εμπορική φιλοσοφία της.

 

Από τον Οκτώβριο του  2013 η MMR  ΜΙΣΕΛ ΡΟΥΣΣΟ συνεχίζει την παρουσία της στον χώρο πλέον, ως ΜΕΡΙΤΑ ΜΙΣΕΛ ΡΟΥΣΣΟ “MMR BAR&WINE”

 

Με κεντρικό άξονα, πάντοτε, την αγάπη για το ποιοτικό Ελληνικό κρασί, συνεχίζεται η παράδοση να προσφέρουμε προϊόντα στην Αγορά Αξεσουάρ Κρασιού που βοηθούν στην μεγαλύτερη απόλαυση και προώθηση του κρασιού. Παράλληλα η συλλογή μας περιλαμβάνει είδη για το BAR και την Gelateria, εξοπλισμό κουζίνας καθώς  και είδη σερβιρίσματος τραπεζιού και Μπουφέ.

 

Η συνεργασία μας με το εργοστάσιο MANK design paper products μας δίνει την δυνατότητα να διανέμουμε στην Ελληνική αγορά ποιοτικά χάρτινα είδη εστίασης σε πολύ μεγάλη ποικιλία. Επίσης τελευταία ξεκίνησε η συνεργασία με τον Αυστριακό οίκο SCHORM που παράγει ποιοτικά, πιστοποιημένα HACCP, πλαστικά ποτήρια για την παραλία, πισίνα, παιδικούς σταθμούς, κατασκηνώσεις, νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας και γενικά για χώρους που κρίνεται απαγορευτική και επικίνδυνη η χρήση γυαλιού.

 

Η MMR αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τους Ιταλικούς οίκους Tognana Porcelana (είδη πορσελάνης επαγγελματικής και οικιακής χρήσεως) και τον οίκο Pathos Venecia που προσφέρει γυάλινα ποτήρια για όλες τις χρήσεις.

 

Η MMR μέσα από μία συνεχή αναζήτηση στην διεθνή αγορά και σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους - εταίρους μας στην Ενωμένη Ευρώπη (EU) - συνεργάτες και προμηθευτές σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες για να προσφέρουμε ποιοτικά, καινοτόμα και ανταγωνιστικά προϊόντα (value for money) προσφέροντας  άριστο service μην ξεχνώντας όμως, την ανθρώπινη διαπροσωπική επαφή στις εμπορικές μας σχέσεις με την πελατεία μας αλλά και τους προμηθευτές μας.

 

Παρόλη την οικονομική κρίση που διέρχεται η Ελλάδα πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε την δύσκολη συγκυρία και να συνεχίσουμε την παρουσία μας στην αγορά βελτιώνοντας συνέχεια τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Μέσα σε αυτή την προσπάθεια μας εντάσσεται και η νέα βελτιωμένη ιστοσελίδα μας που με την βοήθεια της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης - social media, επιδιώκει την συνεχή και άμεση ενημέρωσή σας και την καλύτερη επικοινωνία μας.

 

Είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να συνεργασθούμε και να ακούσουμε τις παρατηρήσεις τόσο των πελατών όσο και των προμηθευτών μας με σκοπό την βελτίωση των επαγγελματικών σχέσεων μας επ'αμοιβαίο συμφέρον.

 
 

Τα Προϊόντα Μας

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΡΑΣΙΟΥ | ΠΟΤΗΡΙΑ | ΣΑΜΠΑΝΙΕΡΕΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ

 

Οι Συνεργάτες Μας

Από το 1998, πλήθος επιχειρήσεων αναγνωρίζουν το κύρος και την ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας BAR AND WINE επιλέγοντας την ως αξιόπιστο συνεργάτη. Βασική επιδίωξη της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων κορυφαίας ποιότητας. Παράλληλα όμως, εξίσου σημαντικό για εμάς είναι να ανταμείβουμε την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας με προνόμια και προγράμματα, σχεδιασμένα αποκλειστικά για αυτούς ώστε να αντανακλούν τις πραγματικές τους ανάγκες και επιθυμίες. Στην ενότητα αυτή μπορείτε να δείτε τις βασικές μας αντιπροσωπίες και να αντιληφθείτε γιατί η εταιρεία μας διαφοροποιείτε από τον ανταγωνισμό και πως μπορούμε, και σας προσφέρουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ

Προσφορές

 
 

Επικοινωνία

BAR AND WINE 4 U
powered by MERITA MICHEL ROUSSO

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ 6, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ - 15354

Τηλ . 210 6040034
Fax. 210 6655014         

e-mail:info@mrousso.gr

ΔΕΥ- ΠΑΡ:  09:00 πμ - 18:00 μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ:   09:00 πμ - 15:00 μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ:   κλειστά

MMR ΜΕΡΙΤΑ ΜΙΣΕΛ ΡΟΥΣΣΟ

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ 6 - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ - ΤΚ 15354

Τηλ . 210 6040034 - Fax. 210 6655014

e-mail:info@mrousso.gr

  • Facebook - White Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now